La școală pentru prima dată. Mulți dintre cei mai mici elevi și-au găsit repede prieteni în curtea școlii, alții au mai lăsat câteva lacrimi pe umerii părinților

13 septembrie 2021, 16:20

La 6 ani și 7 luni, Serena a mers pentru prima oară la școală. După o dimineață plină de emoții, micuța și-a luat ghiozdanul și măștile asortate și a pornit să își întâlnească noii colegi, însoțită de aproape toată familia.

După o scurtă perioadă de acomodare, cei mai mici școlari au intrat în clase, unde au descoperit universul școlii. Pe băncile proaspăt dezinfectate, i-au așteptat mici cadouri.

Cu ghiozdanele noi în spate, îmbrăcați cu hăinuțe atent alese și cu buchete de flori în mână, cei mai mici școlari din comuna buzoiană Mărăcineni au paşit timizi pe calea cunoașterii, alături de părinți. Emoționați să descopere tainele scrierii și cititului, micuții s-au bucurat de o primire călduroasă din partea profesorilor, dar și a colegilor mai mari.

Mulți și-au găsit repede prieteni în curtea școlii, alții au mai lăsat câteva lacrimi pe umerii părinților de care au fost nedespărțiți până acum.

Dincolo de emoții, elevii și părinții mai au o îngrijorare. Cu toții speră să nu mai revină la cursurile online de anul trecut.

Elevii, dar şi părinţii doresc cu toţii ca pandemia să nu le răpească farmecul întâlnirii cu școala.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite