La Barcelona a avut loc primul concert în sală. După o pauză de aproape 3 luni, cel mai mare cinematograf din Sarajevo s-a redeschis

29 mai 2020, 20:10

Clubul Jamboree din Barcelona este locul de întâlnire pentru iubitorii de jazz. Pe durata carantinei a avut lacătul pe ușă. Acum este pentru prima oară după mai bine de două luni când are loc un concert și este primul spectacol într-un spațiu închis.

Sala are o capacitate de 100 de locuri, dar nu au avut acces decât 20 de persoane. Masca este obligatorie, ca și distanța fizică dintre spectatori.

Dacă prima condiție a fost respectată, a doua, mai puțin.

Elisenda Bassas, directorul clubului: „Concertul nu este profitabil. Practic, noi nu câştigăm nimic. Pe lângă Jamboree mai avem şi sala de flamenco, Tarantos, care încă e închisă, şi clubul de dans, care este închis. E mai mult ca un strigăt, o dorinţă de a oferi muzică live fără să ai profit„.

După o pauză de aproape 3 luni, cel mai mare cinematograf din Sarajevo s-a redeschis și biletele, vândute online, s-au epuizat în primele 5 minute.

Există reguli stricte: dezinfectarea pantofilor și a mâinilor la intrare, masca este obligatorie. Nu pot veni la cinematograf mai mult de doi membri ai aceleiași familii.

Între persoane, distanța fizică este de minimum 2 metri, iar locurile disponibile sunt marcate cu o husă neagră.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă