La Sibiu, Căsuța lui Moș Crăciun din Piața Mare, transformată în cel mai vesel centru de vaccinare anti-Covid

12 noiembrie 2021, 19:14

Atmosfera de Crăciun învăluie încet centrul Braşovului. În Piaţa Sfatului a fost amplasat un brad înalt de 26 de metri şi bătrân de 53 de ani, după cum au aflat pădurarii, în urma unui test făcut la facultatea de Silvicultură.

Ca de fiecare dată, aducerea bradului în centrul vechi din Braşov a fost o provocare.

Bradul va fi împodobit şi luminat altfel decât anul trecut. Vor fi globuri verzi, roșii, argintii şi aurii, care să ducă cu gândul la bradul de Crăciun clasic, iar luminițele vor fi în culori calde, ca simbol al magiei sărbătorilor de iarnă. Anul acesta sărbătorile de iarnă vor începe la Braşov în 29 noiembrie. Chiar şi fără podoabe, bradul a atras priviri si oameni dornici de fotografii.

La Sibiu, căsuţa lui Moş Crăciun, nelipsită de la târg, este deocamdată punct de vaccinare anti-COVID. Zeci de persoane i-au trecut deja pragul.

Anul acesta, organizatorii celui mai mare târg de Crăciun din ţară, cel de la Sibiu, care anul trecut a fost anulat din cauza pandemiei, au decis ca accesul să se facă doar în baza certificatului verde. Acesta va fi deschis între 26 noiembrie şi 2 ianuarie.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite