Larisa Iordache, testată pozitiv cu COVID-19. „Gimnastica m-a învățat să fiu o persoană pozitivă”, a scris gimnasta pe Facebook

Larisa Iordache
Larisa Iordache
28 octombrie 2020, 14:24

„Gimnastica m-a învățat să fiu o persoană… pozitivă! Așteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după 3 ani! Pregătită, cu ambiție și multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Așa voi face și acum… după un test pozitiv la COVID -19”, anunță pe Facebook Larisa Iordache.

Ea precizează că s-a izolat acasă pentru două săptămâni.

„M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a ramâne sănătoasă și pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniștită. Mă simt bine, am o stare generală fără simtome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata așa cum mi-a recomandat medicul. Îmi pare foarte rău pentru acesta veste… ajunsesem în formă, gata de a arata tot ce am muncit în aceste ultime luni. Viața mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă știe cum să se de-a peste cap și să aterizeze în picioare, nu?! O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc liniște! Ceea ce vă doresc tuturor”, adaugă Iordache.

Ea a adăugat și un post-scriptum: „Sper să ne vedem la Naționale!”.

Larisa Iordache este multiplă campioană europeană și medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite