Licean și bucătar de top. Un tânăr din Timișoara visează să obțină celebrele stele Michelin

22 februarie 2021, 10:47

Sebastian Brezga are 18 ani și este elev în clasa a XII-a la Liceul Economic din Timișoara. Deși se pregătește intens pentru Bacalaureat, tânărul își găsește timp și pentru pasiunea pe care și-a descoperit-o în urma cu câțiva ani.

În fiecare sfârșit de săptămână, lucrează ca bucătar într-un restaurant de top din Timișoara. Așa își pune în practică pasiunea, dar strânge și banii necesari pentru studiile pe care vrea să le urmeze în Franța.

Deși gătește cele mai sofisticate rețete de ani de zile pentru clienți cu pretenții, Sebastian recunoaște că are emoții de câte ori intra în bucătărie. Pentru că în gastronomie poți da greș ușor.

Proprietarul restaurantului la care lucrează acum Sebastian este atât de încântat de el, încât s-a oferit să îl ajute să ajungă în Franța, așa cum își dorește.

Sebastian Brezga a reușit să strângă deja jumătate din suma necesară pentru studiile din Franța și este convins că până la anul va reuși să aibă toți banii necesari. Pandemia nu îl sperie pe tânărul timișorean care este hotărât să își vadă visul împlinit.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Franța, prima țară cu o lege împotriva hainelor ieftine chinezești

Referendum la Paris, pe tema triplării tarifelor de staţionare pentru SUV-uri