Liderul clanului Duduianu a fost ucis, iar o altă persoană a ajuns la spital după o bătaie între clanuri

4 august 2020, 12:01

Crima a avut loc noaptea trecută în jurul orei 3 într-o locuință din Giulești. Poliția a fost sesizată prin apel la 112 despre un conflict între mai multe persoane.

Membri ai clanurilor Duduienii și Spoitorii s-ar fi întâlnit într-o locuință din Giulești ca să joace barbut pe sute de mii de euro. Răfuială a început după ce Emi Pian l-a împrumutat pe unul dintre jucători cu 200.000 de euro. A fost un afront întrucât acesta era deja împrumutat de clanul Spoitorilor.

În răfuială, unul dintre membrii clanului Spoitorilor l-ar fi rănit mortal pe Florin Mototolea, lider al grupării interlope a Duduienilor, cunoscut ca Emi Pian. Acesta a fost dus la spital, dar a pierdut foarte mult sânge și a decedat. Principalul suspect este rănit și internat sub pază. În urmă cu două săptămâni, 13 membri ai clanului Duduianu au fost puși sub acuzare recent pentru că ar fi amenințat cu violențe cântăreți celebri de manele. Ar fi luat de la aceștia sume mari de bani, de până la 100.000 de euro și i-ar fi forțat să cânte gratuit la petreceri. Emi Pian a fost eliberat anul trecut din Penitenciarul Rahova unde fusese închis pentru cămătărie și șantaj. La ieșire, a fost așteptat de întreg clanul cu muzică, șampanie și artificii.

Nu e prima răfuială dintre clanurile interlope. La începutul anului, Bebino din clanul Sportivilor a ajuns în stare gravă la spital, după un conflict sângeros cu rivalii din clanul Țiganilor. Anul trecut, o altă persoana a murit în urma unui conflict între clanuri chiar în fața Palatului Parlamentului și a Parchetului General. Astăzi, șeful Poliției Capitalei a dat asigurări că forțele de ordine au situația sub control.

Pentru a preveni alte conflicte intre interlopi, dispozitive fixe și mobile ale poliției au fost organizate în sectoarele 5 și 6 din Capitală.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite