Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu s-au întâlnit cu Donald Trump, în SUA, la o cină în format restrâns

19 ianuarie 2017, 21:45

Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump.

I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre #România și #SUA la un alt nivel. Președintele Donald Trump mi-a răspuns: „We will make it happen! Romania is important for us!” (n.r. Vom face ca acest lucru să se întâmple. România este importantă pentru noi).

A fost un dialog cald și deschis„, a scris Liviu Dragnea pe contul său de Facebook.

Liviu Dragnea a ataşat şi câteva fotografii de la această întâlnire, iar premierul Sorin Grindeanu a distribuit mesajul pe pagina sa de Facebook.

Aseară, la Washington DC, față în față cu președintele Donald Trump, alături de președintele Liviu Dragnea.
Primele întâlniri cu noii membri ai echipei de la Casa Albă, dintre care îl amintesc aici doar pe Rudolph Giuliani
„, a scris Sorin Grindeanu pe Facebook.

Liderul PSD a fost invitat să participe la ceremonia de depunere a jurământului lui Donald Trump, la paradă şi la balul inaugural de vineri, dar şi la alte evenimente. Invitaţia pe numele lui Liviu Dragnea la ceremonia de învestire a preşintelui ales al SUA, Donald Trump, a sosit la Camera Deputaţilor.

Premierul Sorin Grindeanu a primit o invitaţie similară, la Guvern.

Donald Trump va fi învestit vineri ca al 45-lea preşedinte al SUA. A câştigat alegerile prezidenţiale din SUA, pe 8 noiembrie 2016, când a învins-o pe candidata democrată Hillary Clinton.

(w300) Liviu Drag

(w300) Liviu Drag

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite