Au crescut livrările de mâncare la domiciliu

10 octombrie 2021, 18:04

Restaurantele şi terasele funcţionează acum la jumătate din capacitate. Încasările le-au scăzut rapid.

Dar cei care obişnuiau să mănânce în oraş, au început să facă din nou, ca în starea de urgenţă, comandă la firmele care livrează la domiciliu.

Dar cele mai mari vânzări le au reţelele de fast food. Clienţii intră, iau mâncarea la pachet şi pleacă. Alţii îşi comandă mâncare prin aplicaţiile de curierat.

Multe dintre persoanele vaccinate, deşi au exclusivitate în restaurante, alături de cele trecute prin boală, preferă să profite de orele cu vreme bună şi să stea la terasă.

În toată ţara, localităţile cu rată de infectare mai mare de 6 cazuri la mia de locuitori, introduc primul set de restricţii care stabilesc condiţii noi pentru restaurante şi terase.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite