Localitatea Gornet iese de sub carantina impusă de DSU. Decizia ÎCCJ este definitivă

Comuna Gornet iese din carantină
Comuna Gornet iese din carantină
13 august 2020, 15:04

Instanța Supremă a decis ieșirea din caranină a localității, dar a respins plata daunelor de către DSU către comuna Gornet.

„Respinge excepţiile inadmisibilităţii şi nulităţii recursului formulat de pârâtul Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, invocate de recurenta-reclamantă Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Gornet. Respinge recursul declarat de pârâtul Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă împotriva sentinţei civile nr. 694 din 4 august 2020, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a de contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Ia act de renunţarea la judecata recursului formulat de reclamanta Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Gornet”, potrivit deciziei de joi a magistraților ÎCCJ.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă trebuie să plătească suma de 1.000 lei, reprezentând cheltuieli de judecată către comuna Gornet.

Decizi ÎCCJ este definitivă.

În 4 august, magistrații Curții de Apel București au decis anularea ordinului șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, privind instituirea carantinei în comuna Gornet, județul Prahova.

Și CAB a respins pretențiile solicitate de avocatul UAT comuna Gornet, de 4 milioane de euro, ca neîntemeiate.

Sursa: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite