Loteria vaccinării, la start. Prima extragere poate fi urmărită în direct la TVR1, duminică seară

2 octombrie 2021, 17:34

Dacă nu v-aţi înscris până vineri la ora 12.00, nu puteţi să mai participaţi la această extragere. Vor participa doar cei care au număr de ordine cuprins între 1 şi 518.186.

Vă puteţi înscrie însă pentru următoarele extrageri. Trebuie doar să fiţi vaccinat cu schema completă, adică ambele doze pentru serurile Pfizer, Moderna și Astra Zeneca sau o singură doză pentru Johnson&Johnson.

Înscrierea se realizează pe portalul https://certificat-covid.gov.ro, pe baza codului numeric personal, după generarea certificatului de vaccinare.

Pentru cei care au deja acest certificat, înscrierea la Loteria Vaccinării se face din interfața de vizualizare a certificatului.

Urmeaza apoi trei paşi simpli:

Pasul 1: Confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Regulamentul Loteriei.

Pasul 2: Confirmați acordul de publicare a datelor personale pe site-urile instituțiilor organizatoare.

Pasul 3: Vă înscrieți la Loteria Vaccinării.

Persoanele înscrise vor primi un e-mail de confirmare, în care se va regăsi și numărul unic de participare.

Loteria de Vaccinare se desfășoară pe parcursul a 14 săptămâni, în perioada 3 octombrie – 31 decembrie 2021 și constă în 19 extrageri organizate în zilele de duminică sau vineri, astfel: 14 extrageri săptămânale la care se pot câştiga 80 de premii a câte 10.000 de lei şi un premiu de 100.000 de lei, 3 extrageri organizate în ultima duminică a lunilor octombrie şi noiembrie, respectiv în ultima vineri a lunii decembrie la care se poate câştiga un premiu de 300.000 de lei.

Pe 31 decembrie are loc marea extragere la care pot fi câştigate, pe lângă premiile săptămânale şi lunare şi două mari premii de 500.000 de lei şi unul de un milion de lei.

Fiecare persoană se poate înscrie o singură dată şi participă doar la patru extrageri: una săptămânală, una lunară şi la cele două finale.

Prima extragere poate fi urmărită în direct la TVR1, mâine seară la 20.50.

Rezultatele vor fi afişate pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro și pe cele ale Ministerelor Economiei și Sănătății.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă