Ludovic Orban: Orice ministru trebuie să știe că înainte de a-și ataca premierul trebuie să își scrie demisia

17 aprilie 2021, 21:21

„Orice ministru trebuie să știe că înainte de a-și ataca premierul, trebuie să își scrie mai întâi demisia. Dacă nu și-a scris demisia, trebuie să știe că va pleca acasă, exact cum a plecat acasă Voiculescu”.

Avertismentul vine după valurile de critici la adresa premierului României.

Una dintre ele chiar din partea Ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, care este și vicepreședinte al USR-PLUS.

Ministrul Transporturilor, vicepreşedinte USR-PLUS, Cătălin Drulă: Din păcate a fost un gest iresponsabil, de imaturitate politică, un gest meschin aproape, un gest pe persoană, nu instituțional.

Demiterea lui Vlad Voiculescu n-a rămas fără reacție nici din partea ministrului Economiei. Într-o postare pe contul de socializare, Claudiu Năsui spunea că „mafia din sistemul de sănătate a câștigat din nou” și sistemul de cumetrii merge lejer spre pensia specială, iar cei care trăiesc din banul public sunt paraziți.

În timp ce vicepremierul Dan Barna anunța raspicat că premierul nu mai are susținerea Alianței USR-PLUS.

Președintele PNL Ludovic Orban: În momentul în care ataci premierul, înseamnă că nu mai ai ce să cauți în guvernul respectiv. Ca atare, avertizez miniștri că nu e o chestiune de moft, este pur și simplu obligația premierului de a revoca.

În acest moment, Alianței USR-PLUS îi revin în Executiv 6 portofolii printre care Transporturile, Sănătatea și Justiția.

Prima ședință a Coaliției după demiterea lui Vlad Voiculescu ar putea avea loc luni atunci când este așteptată și o discuție despre cine va prelua portofoliul de la Sănătate.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite