MAGIA SĂRBĂTORILOR | Studiourile foto, pline de familii care îşi fac fotografii de Crăciun
19 Decembrie 2021, 10:01 (actualizat 19 Decembrie 2021, 16:16)
(actualizat 19 Decembrie 2021, 16:16) | Știrile TVR

O imagine bună face cât o mie de cuvinte. După acest principiu, tot mai mulți români apelează la fotografi profesioniști pentru amintirile foto din perioada Sărbătorilor. Studiourile de profil din Timișoara sunt pline în această perioadă de familii dornice să imortalizeze momentele de Crăciun sau Anul Nou, în decoruri magice.

Nicoleta și Ionuț Belcota sunt părinți și dornici să rămână cu amintiri de poveste. Așa că s-au gândit să apeleze la profesioniști că să obțină fotografii în decoruri magice alături de fiica lor, Raluca.

Cei mai mulți clienți ai studiourilor foto sunt părinți cu copii. Astfel, munca fotografului nu presupune doar talent și inspirația de a găși cadrele perfecte, ci și multă răbdare.

Cele mai căutate studiouri foto sunt acelea care au decoruri cât mai naturale.

Prețul unei ședințe foto diferă de la un studio la altul. În unele cazuri, costul unei ședințe începe de la 350 de lei și poate ajunge spre 500, în timp ce alte studiouri pun prețul pe fotografie, astfel că fiecare familie își stabilește singură bugetul alocat pentru întreaga ședința foto.