Mai multe țări din Europa înăspresc restricțiile în contextul creșterii numărului de noi infectări cu Sars CoV 2

18 septembrie 2020, 13:35

În regiunea Madrid sunt o treime din cazurile active de COVID din Spania; sunt focare mai ales în sudul orașului, mai aglomerat și mai sărac.

În nord-estul Angliei, două milioane de persoane sunt de azi noapte în izolare: oamenii nu se mai pot vizita, iar pub-urile se închid mai devreme.

În toată Marea Britanie sunt cozi imense la centrele de testare. Autoritățile promit că rezolvă problema și fac apel la populație să nu vină la test decât în caz de febră ridicată, tuse permanentă și pierderea gustului și a mirosului.

Cehia bate record după record. Cazurile noi zilnice au ajuns la peste 2 mii, iar numărul celor internați în spital crește. De mâine, cluburile, barurile și restaurantele se închid la miezul nopții.

După ce și au petrecut vacanță în Portugalia, 67 de tineri belgieni au fost depistați pozitivi la COVID. Se pare însă că cel puțin doi dintre ei erau deja bolnavi când au plecat în Portugalia. Acolo au petrecut, în spații închise, cu ceilalți din grup și așa s-a ajuns la 67 de cazuri.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă