Mai sunt două zile pentru redirecţionarea impozitului pe venit. Doar 30% dintre români au ales să sprijine o cauză umanitară

29 iunie 2020, 11:31

Mai aveţi doar două zile la dispoziţie şi durează doar câteva minute să completaţi formularul prin care puteţi salva o viaţă.

Anul acesta, a fost mai complicat că niciodată. Formularele s-au schimbat de trei ori, ceea ce i-a debusolat pe mulţi români. Care e situaţia la Hospice a spus, la TVR, Mirela Nemțanu, director executiv.

În aceste două zile care au mai rămas, eu îi îndemn pe cei care doresc să facă acest lucru să intre pe site-ul nostru hospice.ro  – activitatea fundației pe care o reprezint, oferim servicii pentru persoanele incurabile, cu prognostic limitat de viață – să descarce acest formular să îl completeze, fie fac poză la formular și ne trimit nouă pe adresa [email protected], fie trimit prin poștă. Astăzi și mâine se mai pot trimite la ANAF, singura condiție este ca formularul să aibă data poștei cel târziu 30 iunie. Fie pot să-l trimită ei la un ghișeu ANAF, a explicat Mirela Nemțanu, director executiv Hospice.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite