Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, conduce o amplă delegație la un forum economic din Iordania

16 aprilie 2018, 22:09

Oamenii de afaceri români privesc Iordania și țările din regiune ca pe tot atâtea oportunități de a face schimburi comerciale.

MS Margareta, Custodele Coroanei: „Astăzi este o ocazie specială, pentru prima dată am adunat laolaltă o amplă delegaţie formată dintr-un număr mare de companii private, pentru a întâlni o impresionantă comunitate economică de oameni de afaceri iordanieni. Delegaţia noastră este compusă din 60 de firme private, care se întâlnesc cu 75 de companii iordaniene”.

Nicolae Comănescu, ambasadorul României la Amman: „Încurajăm investitorii şi oamenii de afaceri români să descopere noi oportunităţi pe piaţa românească, contribuind astfel la reducerea deficitului pe care Iordania îl are în relaţiile economice bilaterale cu România”.

Forumul economic din Amman durează două zile. Pe lângă oamenii de afaceri din Iordania, Majestatea Sa s-a întâlnit și cu senatori și guvernanți iordanieni.

Mussa Maaytah, ministrul Afacerilor Politice și Parlamentare al Regatului Hașemit: Iordania se mândrește că aproape 12 mii de absolvenți de universități din România, specializați în toate domeniile, medici și ingineri.

Oricum, Iordania e o țară de suflet pentru Custodele Coroanei. Majestatea Sa și-a petrecut acolo luna de miere, în 1996. Are legături strânse cu membrii familiei regale hașemite, iar anul trecut a convins câteva zeci de studenți iordanieni să vină în România, la studii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite