Marcel Ciolacu: Voi avea o discuție cu colegii mei. Dacă nu suntem invitați ca partid câștigător, să nu mergem la consultările de la Cotroceni

Marcel Ciolacu la România 9
Marcel Ciolacu la România 9
8 decembrie 2020, 22:11

„Trebuie să revenim în spiritul și litera Constituției. Primul partid care trebuie chemat la Cotroceni trebuie să fie PSD și sper din tot sufletul ca președintele să nu facă greșeala să invite PNL înainte. (…) Să nu jignească câștigătorii acestor alegeri. Voi avea o discuție cu colegii mei. Dacă nu suntem invitați ca partid câștigător să mergem cu propunerea noastră, să nu mergem la aceste consultări. Cred că perioada campaniei și a jignirilor a trecut și este timpul ca președintele să intre în haina constituțională”, a precizat Marcel Ciolacu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că reprezentanții partidelor de dreapta și președintele României, Klaus Iohannis, nu țin cont de rezultatul votului de dumincă, dar ar trebui să recunoască eșecul politic total sancționat prin vot de către români.

Este o gașcă de perdanți care vrea puterea cu orice chip fără să țină cont de votul cetățenilor. E o negare a evidenței. Primul pas ca să te vindeci este să depășești negarea când ești bolnav. Trebuie să recunoască (Iohannis – n.r.) că a fost un eșec politic total sancționat prin vot de către români, democratic. Nu poți să apari la televizor ca președinte al României să faci socoteli”, a spus Marcel Ciolacu la TVR.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite