Marius Lazăr, liderul ”Hell’s Angels România”, arestat. Lazăr voia să vândă droguri, arme și mașini blindate în SUA

28 decembrie 2022, 18:52

Trafic de droguri, trafic de arme și spălare de bani sunt infracțiunile pentru care Marius Lazăr a pus pe jar autoritățile din Statele Unite ale Americii, care în 2020 au cerut autorităților de la București capturarea tânărului.

La vremea respectivă el ar fi încercat să plaseze pe piața din Staele Unite 400 de kilograme de cocaină, mai multe arme și, mai mult decât atât, a fost suspectat că ar fi încercat să-și ucidă doi rivali din Noua Zeelandă, unde avea mai mulți complici care, la rândul lor, îi ceruseră mai multe pistoale pentru piața neagră din Noua Zeelandă.

La vremea respectivă, autoritățile române au făcut o urmărire ca-n filme, iar bărbatul a fost prins în cele din urmă în județul Ilfov. A fost arestat, dar surpriza a venit șase luni mai târziu când judecătorii de la Curtea de Apel București au decis punerea sa în libertate, iar ulterior, în acest an, a scăpat chiar și de controlul judiciar, după ce a obținut de la Curtea Europeană a Depturilor Omului o adresă prin care autorităților române li s-a interzis să îl extrădeze în Statele Unite până la finalizarea anchetei.

Între timp, FBI-ul și autoritățile judiciare din SUA au finalizat ancheta în cazul Hell’s Angel și au cerut extrădarea lui Marius Lazăr, iar astăzi polițiștii au trecut la capturarea lui, după ce, pe 15 decembrie, Curtea de Apel București a decis arestarea lui în vederea extrădării.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite