Masca sanitară, obligatorie de joi în piețele, târgurile și oboarele din Dâmbovița

Cu masca de protecție în piață
Cu masca de protecție în piață
29 iulie 2020, 14:32

„În urma exprimării voturilor membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, a fost aprobată hotărârea CJSU (Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă – n.r.) nr. 21/29 iulie prin care se extinde obligativitatea purtării măştii şi în spaţiile publice deschise în care sunt organizate pieţe, târguri sau oboare. Aceasta intră în vigoare începând cu data de 30 iulie, ora 06.00”, au precizat reprezentanţii Prefecturii Dâmboviţa.

„Totodată, hotărârea prevede pentru comercianţii care îşi desfăşoară activitatea în astfel de spaţii obligativitatea purtării atât a măştii de protecţie, cât şi a mănuşilor”, adaugă oficialii.

Ieri, prefectul Aurelian Popa a anunţat că a propus această măsură. În spaţiul public s-a vorbit şi despre posibilitatea închiderii unei pieţe din Târgovişte.

„Măsurile vor fi luate gradual, în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice, urmând a se analiza în cadrul Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa şi alte măsuri, după ce vor fi constatate rezultatele primelor măsuri aplicate”, a mai informat Prefectura.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite