Medvedev amenință Europa și SUA cu atacuri hipersonice: „Diverși idioți pensionari cu trese de generali nu ne vor speria dacă vorbesc despre o lovitură a NATO în Crimeea”
22 Septembrie 2022, 13:41 (actualizat 22 Septembrie 2022, 14:53)
(actualizat 22 Septembrie 2022, 14:53) | Știrile TVR

Fostul președinte și premier rus Dmitri Medvedev, actual vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, amenință Europa și SUA cu atacuri cu rachete hipersonice, potrivit The Guardian.

„Vor avea loc referendumuri, iar republicile din Donbas și alte teritorii vor fi admise în Rusia. Protecția tuturor teritoriilor care se alătură Rusiei va fi întărită semnificativ de către Forțele Armate Ruse. Rusia a anunțat că nu numai capacitățile de mobilizare, ci și orice alte arme rusești, inclusiv arme nucleare strategice și arme bazate pe noi principii, ar putea fi folosite pentru o astfel de protecție.

Prin urmare, diverși idioți pensionari cu trese de generali nu ne vor speria dacă vorbesc despre o lovitură a NATO în Crimeea. Cu siguranță, rachetele hipersonice își vor putea atinge țintele din Europa și Statele Unite mult mai rapid. Occidentul, în general, toți cetățenii țărilor NATO trebuie să înțeleagă că Rusia și-a ales propriul drum. Nu există cale de întoarcere”, a scris Medvedev pe Telegram.

Dmitri Medvedev este unul dintre cei mai zeloși susțintori ai invaziei ruse din Ucraina.