Mesaj Ro-Alert transmis pentru intrarea Sibiului în carantină

Carantină Sibiu
Carantină Sibiu
15 noiembrie 2020, 12:22

„Având în vedere contextul actual ISU Sibiu a transmis un mesaj de avertizare și informare RO-Alert privind instaurarea începând cu 16.11.2020 a perioadei de carantinare a municipiului Sibiu și a următoarelor localități: Cisnădie, Tălmaciu și Șelimbăr precum și recomandări privind respectarea regulilor de distanțare și igienă”, au transmis presei, reprezentanții ISU Sibiu.

Mesajul Ro-Alert conține și indicații privind măsurile sanitare.

„Atenție! În municipiul Sibiu, localitatea Cisnădie, localitatea Tălmaciu, localitatea Șelimbăr, din cauza nivelului foarte ridicat de răspândire a noului coronavirus SARS-COV-2, începând cu data de 16.11.2020 se instituie măsura de carantină zonală pentru o perioadă de 14 zile. Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol. Purtați corect masca, păstrați distanța și evitați zonele aglomerate. Mențineți igiena mâinilor, evitați contactul cu suprafețele comune. Încurajați-i și pe cei din apropierea dumneavoastră să respecte cu strictețe măsurile”, se arată în mesajul Ro-Alert.

Municipiul Sibiu, orașele Cisnădie și Tălmaciu, precum și satul Șelimbăr intră, de luni, de la ora 5.00 în carantină pentru 14 zile.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă