Metrorex derulează un proiect pilot care facilitează reîncărcarea şi consultarea cardurilor contactless
09 Ianuarie 2023, 15:19 (actualizat 09 Ianuarie 2023, 15:29)
(actualizat 09 Ianuarie 2023, 15:29) | Știrile TVR

Metrorex va derula, în perioada 9 - 13 ianuarie 2023, proiectul pilot care facilitează reîncărcarea şi consultarea cardurilor contactless nominale de către călători, la nouă automate de vândut cartele (AVC) din staţiile Piaţa Unirii 1 şi Piaţa Unirii 2, potrivit unui comunicat al companiei remis luni Agerpres.

"Prin intermediul acestei noi opţiuni, călătorii vor putea să reîncarce pe cardurile contactless Metrorex titlurile de călătorie care au fost încărcate anterior pe respectivele carduri, conform indicaţiilor din meniul automatelor de vândut cartele. La automatele de vândut cartele nu se vor putea reîncărca titlurile de călătorie cu reducere şi titlurile de călătorie integrate (MTX/STB şi MTX/STB/Feroviar)", se menţionează în comunicat.

Conform sursei citate, opţiunea de reîncărcare şi consultare a cardurilor contactless Metrorex direct la automatele de vândut cartele, va fi implementată în toată reţeaua de metrou, după finalizarea proiectului pilot care include şi perioada de testare.

Astfel, Metrorex continuă procesul de optimizare a serviciilor pe care le oferă clienţilor săi, se menţionează în comunicat.