Microbuz implicat într-un accident în Eforie Nord. Patru persoane au fost rănite

6 martie 2023, 10:08

ACTUALIZARE Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul accidentului rutier petrecut luni pe DN 39, la Eforie Nord, când un microbuz cu călători, care circula pe ruta Mangalia – Constanţa, a intrat în coliziune cu un autoturism, trei persoane ajungând la spital.

Cele două mijloace de transport implicate în accident circulau în acelaşi sens.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat fapul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 33 de ani, şi un microbuz de transport persoane, condus de un bărbat, de 68 de ani, care circulau în aceeaşi direcţie. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a 3 pasageri din microbuz. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

__________________–

Microbuzul în care se aflau 10 pasageri s-a lovit frontal de un autovehicul în care erau cinci persoane. În urma impactului ambele mașini au ieșit în afara carossabilului. Niciuna dintre persoane nu a rămas încarcerată.

La fața locului au intervenit două ambulanțe, două autospeciale SMURD, o autospecială de victime multiple și o autospecială cu modul de descarcerare, dar niciuna dintre persoane nu a rămas încarcerată.

În urma accidentului,  patru persoane din microbuz au fost rănite, trei dintre ele au fost duse la Spitalul Județean Constanța, iar una dintre ele a refuzat transportul.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili care au fost împrejurările accidentului.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite