Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturi la BRD Bucharest Open

18 iulie 2018, 22:16

Buzărnescu a început greu meciul cu slovaca Jidansek și în primul set s-a mers cap la cap până 3-3. Românca și-a găsit însă turația normală și a trecut la conducerea jocului, impunindu-se clar cu 6- 3.

Zidansek a părut că nu a resimțit șocul pierderii primei manșe și a început dezlănțuită setul doi, în care a condus cu 4-1.

În corzi, Mihaela a avut din nou momente de nervozitate, care au fost greu oprite de antrenorul Septimiu Frățilă. Buzărnescu și-a revenit miraculos. A egalat la 4, apoi, deși condusă cu 5-4, a întors scorul și s-a impus cu 7- 5.

(w500) Mihaela Bu

A fost o bătălie, Tamara joacă foarte bine, este şi în formă pentru că a câştigat multe turnee anul acesta, inclusiv unul de 125.000 de dolari. Ştiam că va fi dificil, a contat primul ghem din setul doi pe care l-am pierdut după ce conduceam cu 40-0. Apoi ea s-a dus la 4-1 şi meciul se complicase foarte mult. Atunci nu m-am mai gândit la nimic. Cu cât gândeşti mai mult, cu atât îţi faci mai mult rău. Mă bucur că am reuşit să mă liniştesc pe final şi să îmi regăsesc jocul din primul set. Fizic, am resimţit o oboseală. Simţeam ceva ciudat în atmosferă, simţeam că nu mai am energie foarte multă. Probabil că s-a acumulat, având atâtea meciuri anul acesta. Voi avea o pauză câteva zile după acest turneu, iar apoi voi pleca în SUA pentru a pregăti US Open. Ce să fac, sunt şi eu om, nu robot„, a spus jucătoarea aflată pe locul 25 WTA, după meci.

În sferturi, Mihaela o va întâlni pe numărul 84 mondial, chinezoaica Yafan Wang, care a eliminat-o în optimi pe franțuzoaica Pauline Parmentier.

Buzărnescu şi-a asigurat un cec de 5.900 dolari şi 60 puncte WTA pentru calificarea în sferturile de finală.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite