Ministerul Sănătăţii: Un număr mare de cazuri care nu au fost alocate vor creşte raportările în unele judeţe
18 Decembrie 2021, 13:44 (actualizat 18 Decembrie 2021, 13:48)
(actualizat 18 Decembrie 2021, 13:48) | Știrile TVR

Ministerul Sănătăţii informează, sâmbătă, că există un număr mare de cazuri confirmate cu COVID-19 care nu au fost încă alocate judeţelor unde a avut loc infectare, iar Institutul Naţional de Sănătate Publică a luat măsuri pentru alocarea rapidă a acestora în termen de 3 zile, ceea ce va face ca numărul total de cazuri raportate să crească în următoare zile.

"Având în vedere numărul mare de cazuri confirmate care nu au fost încă alocate unui judeţ unde a avut loc infectarea, Institutul Naţional de Sănătate Publică a luat măsuri pentru alocarea rapidă a acestora de către direcţiile de sănătate publică în termen de 3 zile. De aceea, în unele judeţe, numărul total de cazuri raportate va creşte în următoarele zile", se arată în precizarea transmisă sâmbătă de Ministerul Sănătăţii.

În informarea respectivă se mai menţionează că "aceste cazuri au fost luate în considerare în numărul total de cazuri raportate zilnic la nivel naţional şi nu influenţează incidenţa calculată pentru ultimele 14 zile".

 

 

 

 

sursa agerpres