Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, la TVR1: Politica populistă de a dubla alocațiile peste noapte ne face rău. Creștem alocațiile, dar etapizat

25 august 2020, 20:28

Politica populistă de a tripla, de a dubla peste noapte (alocațiile, n.r), ne face rău. În primul rând pentru că bulversează bugetul – nu are o indicare a sursei bugetare și, practic, scindează societatea, între cei care, neavând toate informațiile necesare, rămân cu percepția că PNL nu dorește mărirea alocațiilor […] În al doilea rând, ne pune pe noi în defensivă, dar nu este cazul. Am crescut alocațiile și vor ajunge la dublare în etape„,  a declarat Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii a subliniat că toate creșterile de alocații au fost făcute de partidul din care face parte și a prezentat calendarul creșterii alocațiilor:  „O mărire anul acesta, a doua creștere va fi la începutul anului viitor, a treia la jumătatea anului viitor și încă două peste doi ani.”

Creștem alocațiile, dar într-o etapizare care ține cont de posibilitățile pe care le are bugetul, a mai spus oficialul.

Ministrul Muncii a mai vorbit la TVR1 despre creșterea pensiilor, despre cazul focarului de coronavirus de pe un șantier din București, dar și despre situația românilor care merg la muncă în străinătate, în condițiile pandemiei. Toate declarațiile, în materialul video.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite