Miracol de Crăciun. Oameni inimoși au construit o casă pentru doi bătrâni din Timiș

12 decembrie 2020, 21:34

La cei 71 de ani ai săi, Stelian Bulai are grijă de fratele său cu un an mai mic care suferă de o dizabilitate psihică. Casa din localitatea Giulvăz pe care cei doi fraţi au moştenit-o de la părinţi a devenit de-a lungul timpului de nelocuit așa că s-au rugat pentru ajutor.

Cererea lor a fost auzită chiar de un înalt prelat care trecea prin zonă și a văzut casa care statea să cadă. Mitropolitul Banatului, IPS Ioan Selejean și o echipă de constructori inimoși nu au rămas indiferenți la situația celor doi bătrâni.

In plină iarnă, prin tavanul casei se vede cerul. Locuința nu are apă curentă, iar cei doi bătrâni au o singură sobă care le asigură supraviețuirea până în primăvară. Asta deși se trag dintr-o familie înstărită cu mai multe proprietăţi care au fost însă confiscate de comunişti.

Cei doi bătrâni, care nu beneficiază de pensie, vor avea nu doar un acoperiș deasura capului, ci și lemne de foc și alimente datorită binefacătorilor lor. In plus, cei care le-au venit în ajutor intenționează să amenajeze o mică gradină dar și un coteț de păsări pentru ca cei doi bătrâni să poată trăi fără grija zilei de mâine.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite