Mircea Diaconu, după dezvăluirile actriței Viorica Vodă: Eu știam că asta se numește bârfă de culise, amantlâc, inclus fenomenului teatral

Mircea Diaconu. Arhivă
Mircea Diaconu. Arhivă
5 mai 2022, 17:26

”La Gala Gopo s-au dat premii, lucruri incomparabil mai interesante despre subiectul despre care mă întrebați. Nu am știu nimic, atunci am aflat, de aia m-am și mirat, toată lumea m-a surprins cum mă miram. Au trecut totuși 20 de ani de atunci. Hai să vă explic cum văd eu lucrurile. Vorbim de hărțuire din clipa în care la Hollywwod a fost un succes mondial. Totul a plecat de acolo. Eu știam că asta se numește bârfă de culise, amantlâc, inclus fenomenului teatral. S-au scris cărți despre primadone care făceau carieră în felul acesta”, a spus actorul pentru Fanatik.

La 20 de ani de la lansarea filmului „Filantropica”, în regia lui Nae Caranfil, Viorica Vodă a transmis un mesaj puternic de pe scena Premiilor Gopo.

Actrița a vorbit despre sexismul și hărțuirea sexuală din industria cinematografică și a teatrului, pe care le-a întâlnit încă de la începutul carierei.

Actrița avea 25 de ani când a jucat rolul Dianei Dobrovicescu, o tânără blondă de care se îndrăgostește personajul principal, Ovidiu Gorea (Mircea Diaconu) în filmul „Filantropica”. „Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărțuirea sexuală din sistem, nu din afara lui”, a spus actrița Viorica Vodă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite