Mirel Rădoi: Mi-a plăcut ce am văzut la echipa naţională, sper ca Iordănescu să continue

Mirel Rădoi - Mi-a plăcut ce am văzut la echipa naţională / FRF
Mirel Rădoi - Mi-a plăcut ce am văzut la echipa naţională / FRF
29 septembrie 2022, 16:49

„Cred că puteam să luăm şase puncte de la această acţiune. Mie mi-a plăcut ceea ce am văzut la echipa naţională. Sper ca Edi Iordănescu să continue. Ştiu că nu este mulţumitor şi deloc plăcut că am retrogradat, dar până la urmă trebuie să acceptăm. Şi poate fi un punct de plecare pentru noi să înţelegem că nu avem nimic altceva de făcut decât să încercăm şi, indiferent cine este antrenorul echipei naţionale, să îl ajutăm din toate punctele de vedere. Să facem rău şi să criticăm este foarte uşor, trebuie să venim cu soluţii concrete, pentru că sunt sigur că şi el urmăreşte ceea ce se vorbeşte şi trebuie să fie ceva benefic pentru echipa naţională”, a spus Rădoi, într-o conferinţă de presă.

Antrenorul Universităţii Craiova crede că rezultatele nesatisfăcătoare ale naţionalei sunt strâns legate de faptul că echipele româneşti nu mai sunt prezente în competiţiile internaţionale la fel ca în trecut.

„Eu cred că lipsa meciurilor internaţionale din ultimii ani se răsfrânge asupra echipei naţionale. Mă uit în urmă şi vedeam cum patru-cinci echipe din campionatul românesc jucau în cupele europene, lucru care nu se mai întâmplă de un timp. Poate fi un nou punct de plecare, chiar dacă suntem pe acest tobogan, putem să-l întoarcem invers şi să începem să urcăm, să îmbunătăţim lucrurile de acum încolo. Nu cred că sunt în măsură eu să dau lecţii selecţionerului sau federaţiei”, a mai spus Mirel Rădoi.

La ultima acţiune a echipei naţionale în Liga Naţiunilor, România a remizat în deplasare, cu Finlanda, scor 1-1, şi a învins Bosnia-Herţegovina, pe teren propriu, cu scorul de 4-1.

România a terminat Grupa a 3-a din Liga B a Ligii Naţiunilor pe ultimul loc în clasament, în spatele naţionalelor din Bosnia Herţegovina, Finlanda şi Muntenegru, retrogradând în Liga C (a treia valorică).

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite