Mitropolitul Banatului le-a oferit alimente nevoiașilor. ÎPS Ioan Selejan: Toți aceia sunt frați cu mine, așa că nu aș fi putut astăzi să stau la o masă, singur
07 Ianuarie 2022, 17:12 (actualizat 07 Ianuarie 2022, 19:05)
(actualizat 07 Ianuarie 2022, 19:05) | Știrile TVR

Dăruind de Sfântul Ioan. Astfel și-a început ziua Înalt Prea Sfinția Sa Ioan Selejan. Mitropolitul Banatului le-a dus prânzul celor aflaţi în Centrul de Suport pentru Situații de Urgență și le-a ascultat poveștile. A pregătit și un dar consistent: 4 tone de alimente pentru nevoiașii timișoreni, dar și pentru migranți.

Prima oprire a Mitropolitului Banatului de ziua Sf. Ion a fost la un centru al Direcției de Asistență Socială Timișoara. Acolo, oamenii fără adăpost primesc găzduire, hrană, îngrijiri medicale și consiliere.

Următoarea oprire a fost la Mitropolia Banatului, unde măicuțele pregăteau transportul pentru Cantina Socială. 4 mii de kg de alimente vor hrăni peste 1000 de persoane, mai multe săptămâni.

Mitropolitul Banatului, Î.P.S. Ioan Selejan: Acești oameni cu care am stat la masă, la marginea orașului, toți aceia sunt frați cu mine, așa că nu aș fi putut astăzi să stau la o masă, singur, decât cu frații mei.

Şi deținuții din penitenciare, precum și familiile lor au avut parte de sprijin din partea Mitropolitului Banatului.