VIDEO. Paradisul sau Iadul pe pământ? Oraşul tuturor lucrurilor interzise. Prostituţie, droguri, animale ucise şi vânzări de copii

6 septembrie 2017, 08:34

Un astfel de loc este la Mong La, oraşul care nu poate fi accesat la fel de ușor ca unul turistic. În acest loc nu există nimic de făcut. Exista doar sărăcie, mizerie și durerea de a nu ști cum să progresezi. Un modus vivendi care nu include numai vânzarea de droguri ilicite, ci și vânătoarea, spălarea banilor, prostituția și alte infracțiuni. Acestea  sunt ca pâinea zilnică a fiecărui locuitor al acestui loc (aproape) secret.

Intrarea în Mong La este la fel de complicată ca dorința de a vizita Iadul însuși. Nu există atracții turistice ca atare, există o piață cu istorie, monumente imense, statui create pentru a onora eroii căzuți și mult mai puține clădiri care subliniază frumusețea locului. Există o singură deșertăciune situată pe teren pe care localnicii și vizitatorii o uită prin folosirea drogurilor dure,  fără să știe ce se întâmplă și cu sute de ispite în jur.

Mersul pe străzile regiunii interzise implică multe lucruri care nu sunt deloc comune. În primul rând, fetele de 13 sau 14 ani îmbracate în haine scumpe dansează în bordeluri. Au un machiaj demn de o petrecere de Halloween. Hoteluri sunt murdare, ieftine și puțin probabil să fie folosite numai pentru odihnă. Dimpotrivă, ele sunt promovate cu fete de 14 ani, virgine și exotice, aduse din alte regiuni ale Chinei, care sunt incluse în cameră ca și cum ar fi un televizor sau o piesă de mobilier. În altă parte, există cazinouri în care fetele abundă, deoarece sunt cele mai asediate de bărbații a căror fantezie este de a face sex cu o persoană care îi duce în Iad.

(w620) foto a

În acele cazinouri, pierzarea este și mai rea. În interior există cantități mari de droguri și alcool, precum și bani falși, spălare de bani și capital nelimitat de diverse naționalități. Adevărul este că niciuna dintre aceste facturi nu este legitimă, toate provin din sângele unor nevinovați care au ajuns să-și sacrifice viața, cu condiția ca acest loc să fie liber. Se vând  produse contrafăcute, droguri și femei. Ele sunt calea ca orasul  Mong sa mearga mai departe. Există si vânătoare de animale pe cale de dispariție, cum ar fi tigri, crocodili și păsări locale ca o sursă de distracţie pentru cei care ucid.  După ce sunt ucise animalele sunt vândute pe bucăţi fie pentru mâncare, fie ca o piesă valoroasă.

(w620) foto1

Pentru a trăi aceste experiențe, nu este suficient să economisiți suficienți bani și să zburați spre Mong La. Este ilegal să mergti acolo; cu toate acestea, există companii de călătorie care fac un fel de excursii. Odată ajuns în Mong La, turistul poate fi liber și poate participa la jocuri de noroc, poate cumpăra sex, ucide animale, cumpăra droguri și chiar cumpăra copii. De ce ar dedica o companie serioasă un tur ca acesta, care să cuprindă ilegalitatea în toate formele sale? Întrucât interzicerea este întotdeauna profitabilă, mult mai mult decât orice altă activitate.

Mong La vinde sărăcia ( locuitorilor săi) și, în același timp, averea excesivă, drogurile, sexul si copiii. Se vinde tot. Regiunea câștigă din tot ce este interzis. Morbiditatea este mult mai mare decât omenia care locuiește în rândul vizitatorilor și localnicilor.

(w620) foto2

În spatele conceptului există mafii uriașe, care mișcă atracțiile astfel încât acestea să devină mai deranjante, murdare și pervertite; atrăgând aspectul, oamenii și banii în detrimentul interzis și cenzurat. Deși locuitorii își caută pământul să fie văzuți ca un loc turistic și paradisiac, nu ca un pat intr-o grădină a pierzaniei, oricât de dificil ar fi misiunea.

Să nu uităm însă că, în fiecare țară, există un val de „bun și rău” care implică personaje ce rămân în imaginația colectivă.

(w620) foto3

 

 

 

sursa

globo.com.br / bbc. com

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă