Naționala României întâlnește Belarus, într-un meci amical, programat în 11 noiembrie
16 Octombrie 2020, 13:42
(actualizat 16 Octombrie 2020, 13:44)

Federația Română de Fotbal a anunțat, vineri, că Naționala României va juca, în 11 noiembrie, un amical cu Belarus, pe teren propriu.

„Pentru respectarea cerințelor UEFA privind numărul de partide al unei echipe reprezentative per an calendaristic și respectarea calendarului fixat de forul continental pentru început de noiembrie, FRF a perfectat un meci amical pentru prima reprezentativă. Echipa națională pregătită de Mirel Rădoi va juca, astfel, o partidă de pregătire pe data de 11 noiembrie 2020, împotriva primei reprezentative a Belarusului, pe teren propriu”, a anunțat FRF.

Încă nu au fost stabilite stadionul și ora de disputare a partidei. Belarus ocupa la final de septembrie locul 87 în clasamentul FIFA. Tricolorii au întâlnit de patru ori până acum Belarus, reușind două victorii și două remize.

Următoarele meciuri oficiale ale Naționalei sunt porgramate în 15 noiembrie, cu Norvegia în Liga Națiunilor (Arena Națională – București) și în 18 noiembrie, cu Irlanda de Nord, la Belfast, în aceeași competiție.

FRF anunță că în aceeași săptămână, pe 17 noiembrie, România U21 întâlnește Danemarca pe „Ilie Oană” din Ploiești, meci decisiv pentru calificarea la EURO U21 de anul viitor.

 

 

sursa mediafax