NATURA DE ACASĂ | Tablourile cu licheni stabilizați sunt la mare căutare în pandemie. Sunt perfecte pentru camerele cu design minimalist și îmbunătățesc calitatea aerului din încăpere

4 martie 2021, 08:59

Îndrăgostită de decorațiunile interioare și de licheni, Stela Giurgiu a reușit să îmbine aceste pasiuni și să le transforme într-o afacere de succes. Ideea i-a venit în urmă cu patru ani, când a devenit mămică și a realizat  că poate materializa și altfel pasiunea moștenită de la tatăl sau, pictura.

Din licheni colorați, folosind diferite tehnici, Stela  face adevărate opere de artă. Tablourile personalizate sunt perfecte pentru camerele cu un design minimalist de acasă sau de la birou.

Puțini știu de fapt că, pe lângă frumusețea lor,  lichenii îmbunătățesc calitatea aerului din încăpere absorbind dioxidul de carbon și eliberând oxigen; Sunt renumiți mai ales pentru reglarea umidității din cameră.

În această perioadă în care petrecem mai mult timp acasă, tablourile vii, cu mușchi decorativi, ne ajută să aducem natura mai aproape de noi și să fim mai relaxați chiar în propriile locuințe.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite