Nicuşor Dan: Cu o lună înainte să se producă accidentul din Pasajul Unirii, Inspectoratul de Stat în Construcţii a spus că totul e în regulă

Nicușor Dan
Nicușor Dan
3 ianuarie 2023, 13:16

El a transmis că aşteaptă ca proiectantul care a făcut partea de semnalizare rutieră să vină în Comisia de circulaţie, pentru a vedea dacă e de corectat ceva în ceea ce priveşte semnalizarea.

„Nu vreau să ataşăm o tragedie de chestiunea asta – dar acolo am avut un control al Inspectoratului de Stat în Construcţii, cu o lună înainte, care a spus că totul e în regulă. Aşteptăm ca proiectantul, pentru că fiecare proiect de investiţie are nişte oameni care atestă cu semnătura lor, dată de autorităţile statului şi cu ştampila lor, dată de autorităţile statului, că este în regulă. Deci aşteptăm ca proiectantul care a făcut partea de semnalizare rutieră să vină în Comisia de circulaţie pentru a vedea dacă e de corectat ceva în ceea ce priveşte semnalizarea”, a declarat edilul Capitalei, într-o conferinţă de presă.

Un accident care a avut loc pe 23 decembrie, la intrarea în Pasajul Unirii, fiind implicat un autocar cu turişti greci, s-a soldat cu 21 de răniţi şi o persoană decedată. Autovehiculul a rupt limitatorul de înălţime aflat înaintea Pasajului Unirii, iar acesta a căzut peste plafonul autocarului, turtindu-l.

 

 

sursa Agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Unde pot petrece Revelionul bucureștenii. Petreceri concerte și artificii

Accident grav în apropiere de Bran. Un tânăr a murit