Nicuşor Dan: 7 spitale din București vor avea instalaţii de ventilare moderne şi vor fi dotate cu sisteme de alarmare la incendiu

Nicuşor Dan
Nicuşor Dan
24 martie 2023, 13:13

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că în cazul acestor spitale vor fi reabilitate instalaţiile electrice, vor fi extinse şi modernizate instalaţiile de stingere. Lucrările sunt necesare în vederea obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu.

„ASSMB a publicat în SEAP anunţurile de licitaţie deschisă pentru contractarea serviciilor de proiectare şi execuţie a lucrărilor pentru trei dintre spitale: ‘Sfântul Luca’, ‘Nicolae Malaxa’ şi ‘Sfânta Maria’. Pentru alte patru unităţi sanitare, Spitalul ‘Prof. Dr. Theodor Burghele’, Spitalul de Nefrologie ‘Dr. Carol Davila’, Spitalul Clinic ‘Filantropia’, Spitalul Clinic Colţea, anunţurile de licitaţie urmează să fie publicate în SEAP în cursul săptămânii viitoare”, scrie Nicuşor Dan, pe Facebook.

Valoarea totală estimată a lucrărilor ce vor fi realizate la cele şapte spitale, administrate de ASSMB, instituţie coordonată de viceprimarul Horia Tomescu, se ridică la 60,04 milioane de lei.

Conform anunţurilor de pe SICAP, în cazul Spitalului de Boli Cronice „Sf. Luca” valoarea estimată a contractului este de 12.616.679 lei, pentru Spitalul Clinic „Sfânta Maria” – 11.195.336 de lei, iar pentru Spitalul Clinic „Nicolae Malaxa” – 10.362.914 lei.

Durata fiecărui contract va fi de 14 luni. Este vorba despre servicii de actualizare a proiectului tehnic şi a detaliilor de execuţie, asistenţă tehnică din partea proiectantului şi execuţia lucrărilor în vederea obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va avea o pondere de 60%, organizarea şi metodologia – 10%, termenul de execuţie al lucrărilor – 10%, iar experienţa profesională va reprezenta 20%.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este data de 26 aprilie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite