Nicuşor Dan spune că până la alegeri se va concentra pe administraţie: Din iunie 2024, discutăm politică zi şi noapte

Nicușor Dan
Nicușor Dan
17 ianuarie 2023, 12:05

„Am o relaţie foarte bună cu consilierii generali ai USR, PNL şi PMP. (…) Există o coaliţie care funcţionează la nivelul municipiul Bucureşti. Această coaliţie este formată din PNL, USR şi PMP şi funcţionează foarte bine. Ieri am avut o discuţie pe şedinţa de Consiliu General care va avea loc pe 31 ianuarie – şedinţa ordinară – şi am avut mai multe întâlniri şi vom avea pentru şedinţa de buget care va fi pe 3 februarie. Deci, această coaliţie funcţionează”, a arătat el într-o declaraţie acordată presei.

Întrebat ce va face dacă i se va retrage sprijinul politic, Nicuşor Dan a replicat că până la alegeri va face administraţie publică, iar din iunie 2024 va discuta şi despre politică.

„Alegerile, dacă nu mă înşel, vor fi în septembrie 2024. Până în iunie 2024 – administraţie publică. Reparăm conducte, cumpărăm troleibuze, facem linii unice, atragem fonduri europene. Din iunie 2024, discutăm politică zi şi noapte”, a spus el.

Totodată, a precizat că nu a primit deocamdată din partea PNL o listă cu obiective de îndeplinit.

„Din câte ştiu, lista asta este o chestiune internă a PNL. Până în momentul acesta n-a ajuns. Din câte ştiu, e sfârşit de ianuarie termenul”, a mai spus el.

Edilul general a precizat că la finalul mandatului va prezenta un bilanţ al realizărilor sale, dar că până în prezent printre reuşite se numără: scoaterea primăriei din faliment şi semnarea contractelor pentru achiziţionarea autobuzelor electrice şi pentru realizarea studiului de fezabilitate privind semaforizarea a 500 de intersecţii.

„Faptul că scoţi primăria din faliment înseamnă că vin companii să lucreze cu tine, ceea ce în ultimii ani ai mandatului trecut nu s-a realizat. Am adus 100 de tramvaie, pentru care erau banii din 2013. (…) Am semnat contracte pentru autobuze electrice. (…) Pentru semaforizare inteligentă, tocmai am atribuit studiul de fezabilitate pentru toate cele 500 de intersecţii ale Bucureştiului”, a adăugat el.

 

 

sursa Agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite