Novak Djokovic a ajuns la Belgrad, după ce a fost expulzat din Australia. Numărul 1 mondial în tenisul masculin va face declarații după Australian Open

17 ianuarie 2022, 19:31

În jurul prânzului, aeronava care decolase din Dubai cu Novak Djokovic la bord ateriza pe aeroportul internațional din Belgrad. Imaginile din interiorul avionului l-au surprins pe sportiv tăcut și trist.

Ziariștii și suporterii care veniseră să-l întâmpine auu fost dezamăgiți pentru că Nole a evitat să dea ochii cu ei și nici nu a făcut vreo declarație.

Novak Djokovic a plecat duminică din Australia, de unde a fost expulzat. Potrivit legilor australiene, dacă unei persoane i s-a retras viza din diverse motive, aceasta nu mai poate intra în țară pe o perioadă de trei ani. În cazul sportivului sârb ar mai fi o portiță lăsată de autoritățile australiene deschisă.

SCOTT MORRISON, premierul australian: „Adică, durează o perioadă de trei ani, apoi există posibilitatea că ei să se întoarcă în circumstanțele potrivite și asta ar fi de luat în considerare la momentul respectiv.”

Sub semnul întrebării este și participarea lui Novak Djokovic la Roland Garos. Ministrul Sportului din Franța, Roxana Mărăcineanu, a anunțat pe Twitter că vaccinarea va fi obligatorie deopotrivă pentru sportivi și spectatori, fie ei francezi sau nu.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite