Novak Djokovic s-a întors la centrul de azilanţi ilegali. Duminică, trei judecători vor decide dacă Nole poate rămâne în Australia

15 ianuarie 2022, 15:34

Astăzi a avut loc doar o audiere preliminară. Tenismenul a participat prin legătură video, din biroul avocaților săi din Melbourne. Apoi, a fost dus la hotelul pentru azilanți ilegali, întrucât viza i-a fost retrasă.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat de un post TV din Australia, 83 la sută dintre australieni vor să fie deportat.

LOCUITOARE DIN MELBOURNE: Sincer, n-are ce căuta aici şi nu ar trebui să i se dea voie să joace. Acest stat a suferit mult, e complet nepotrivit.

Președintele Serbiei a acuzat din nou guvernul australian că îl hărțuiește pe cel mai bun tenismen din lume. Vucic spune că e de neînțeles cum un ministru poate desființa decizia unui judecător.

ALEKSANDAR VUCIC, preşedintele Serbiei; Vă imaginaţi ce-ar fi dacă un ministru din Serbia ar putea anula o decizie judecătorească. Trăiască Serbia! Novak, suntem alături de tine!

Cei mai mulți sârbi sunt de părere că lui Nole i se face o nedreptate, dar spun că el va trebui să se vaccineze, pentru că altfel nu va mai putea juca nicăieri.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite