O casă de lux din Franța propune doamnelor și domnișoarelor ciorapi fini de mătase, fabricați de trei generații

15 februarie 2018, 14:10

Arta de a fabrica ciorapi de mătase de lux, dresuri fine și alte produse din această categorie nu este ușoară, iar păstrarea standardelor de calitate cere pricepere și multă dăruire. Reprezentanții Cervin au înțeles de mai bine de trei generații că produsele folosite și tehnica pot garanta succesul.

Doar zece mașini și războaie de țesut care pot realiza astfel de produse de lux mai există acum în lume. Jumătate dintre ele se găsesc în fabrica din Franța.

Temperatura din fabrică este atent monitorizată și menținută la 28 de grade Celsius pentru a respecta cu strictețe dimensiunile materialelor și produselor. Aici lucrează 24 de angajați iar cifra de afaceri depășește 1,5 milioane de Euro. Reprezentanții casei Cervin vor să reaprindă gustul pentru lux și pentru mătase și spun că numai aceste războaie de țesut sunt capabile să redea eleganța și feminitatea.

Catherine Deneuve, Beyonce sau celebrul cabaret Follies Bergeres sunt printre clienții Cervin. Reputația e recunoscută și apreciată în toate colțurile lumii.

De la Paris, pentru TVR, Mihaela Antoche.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Franța, prima țară cu o lege împotriva hainelor ieftine chinezești

Referendum la Paris, pe tema triplării tarifelor de staţionare pentru SUV-uri