O cisternă plină cu benzină s-a răsturnat în Argeș, la ieșirea de pe Autostrada A1. Circulația a fost reluată după mai multe ore

18 iunie 2020, 07:35

ACTUALIZARE Autocisterna cu carburant a fost repusă pe roţi, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

„S-au folosit cale şi perne pneumatice pentru introducerea chingilor, în vederea repunerii pe roţi a cisternei. La o primă vedere nu prezintă fisuri, scurgerile de combustibil au fost de la capacele cisternei”, se precizează într-o informare a ISU Argeş, citată de Agerpres.

La intervenţie au participat 35 de subofiţeri, trei elevi şi şapte ofiţeri, printre care şi inspectorul şef al ISU Argeş, primul adjunct al acestuia şi şeful centrului operaţional. Au fost mobilizate autospeciale de la 5 subunităţi.

„Pe timpul manevrelor de repunere a cisternei pe roţi, echipajele specializate au întrerupt alimentarea cu energie electrică pe linia de înaltă tensiune”, au precizat reprezentanţii ISU Argeş.

ACTUALIZARE Potrivit Centrului Infotrafic, la intrarea în comuna Bascov, într-o curbă periculoasă, cisterna încărcată cu carburant a intrat într-un parapet și s-a răsturnat pe carosabil.

Nu au fost persoane rănite.

Scurgerile de combustibil au fost oprite.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare. Circulația este deviată pe la nodurile rutiere de la km 106 și 105.

Pompierii ISU Argeș intervin cu două autospeciale de stingere, două autospeciale de descarcerare, cu autospeciala CBRN și o ambulanță SMURD.

Cisterna era încărcată cu benzină și s-a răsturnat pe partea dreaptă, potrivit potrivit forțelor de intervenție citate de Mediafax.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite