O educatoare din Suceava este acuzată că a agresat de mai multe ori, inclusiv sexual, cel puţin trei fetiţe. Poliţiştii au aflat de caz după ce tatăl a două copile a vrut să se răzbune şi a incendiat maşina femeii
15 Ianuarie 2022, 20:11 (actualizat 15 Ianuarie 2022, 20:37)
(actualizat 15 Ianuarie 2022, 20:37) | Știrile TVR

Caz şocant în judeţul Suceava. O educatoare este acuzată că a agresat de mai multe ori, inclusiv sexual, cel puţin trei fetiţe. Poliţiştii au aflat despre acest caz după ce tatăl a două copile a vrut să se răzbune şi a incendiat maşina femeii. Atenţie, informaţiile din acest caz vă pot afecta emoţional! Avem detalii de la Marga Andreescu.

În urmă cu o lună, polițiștii din Suceava au fost chemați de educatoare, care și-a găsit mașina parcată în fața blocului, incendiată, a transmis Marga Andreescu, pentru Telejurnal. Câteva zile mai târziu a fost descoperit autorul, un bărbat din comuna Bosanci, care a fost reținut și ulterior, arestat.

În timpul audierilor, acesta a recunoscut că a pus intenționat focul și a incendiat mașina educatoarei, pentru că aceasta ar fi agresat, în mod repetat, fetițele sale.

Copilele au vârste cuprinse între 4 și 6 ani și nu sunt singurele victime. Sunt suspiciuni că există cel puțin o fetiță de 7 ani de la aceeași grădiniță, care ar fi fost și ea agresată.

În baza acestor informații, polițiștii au făcut percheziții domicilare acasă la educatoare și la grădiniță.

Ieri, femeia a fost reținută și ulterior a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Ea este acuzată de viol, de agresiune sexuală în formă continuată și de rele tratamente aplicate minorului. Măsura nu este definitivă.