O femeie din Arad a fost bătută cu sălbăticie în plină stradă, de un necunoscut. Zeci de persoane care se aflau în jur au privit fără să intervină. Agresorul, un recidivist, a fost reținut

19 aprilie 2023, 12:33

Scene violente pe o stradă din centrul orașului Arad. O femeie a fost bătută de un infractor recidivist, eliberat condiționat pentru tâlhărie și distrugere. Vă avertizam că urmează informații care vă pot afecta emoțional. Femeia nu îl cunoștea și nu știe de ce a atacat-o. Deși erau zeci de persoane în jur, nimeni nu a intervenit la timp ca să o ajute. Ajunsă la spital, în stare gravă, femeia a fost operată și, cel mai probabil, va avea nevoie de mai multe luni pentru recuperare.

Incidentul a avut loc seara, în jurul orei 22. Femeia de 58 de ani traversa o șosea când un necunoscut s-a apropiat de ea și i-a dat o palmă. Speriată femeia a luat-o la fugă, sperând să scape. Nu a fost așa.

Victima: M-a ajuns a început să mă lovească cu mâinile peste faţă peste piept, peste cap până când am căzut într-un rondou de flori.

Soţul femeii agresate: Era culcată în partea astea, individul a luat acea piatră şi a început să lovească cu ea, este clar tentativă de omor.

Zeci de oameni erau pe stradă în momentul în care a avut loc agresiunea. Niciunul nu a sărit să o scape pe femeie din mâinile atacatorului.

Victimă: Toată lumea se uita că şi cum ar fi fost o ceartă domestică. Nimeni nu a intervenit. Nu trebuia să se bată cu el, trebuia doar să claxoneze, să strige, să sune la 112. Când am căzut în loc să se liniştească, omul a devenit şi mai violent şi a început să mă lovească şi cu picioarele şi cu o piatră. Scopul nu a fost jaful pur și simplu manifesta o ură puternică.

Doar mai tărziu după ce femeia fusese lovită de mai multe ori, o femeie de peste 70 de ani care a văzut ce se întâmplă a țipat la agresor. Atunci au intervenit și doi angajați ai unui magazin din apropiere.

Soţul femeii agresate: Absolut nicio persoană nu a intervenit, cel puţin cinci taximetre, ea a strigat, a spus ajutor, nu îl cunosc. Erau cel puţin doi bărbaţi la farmacia nonstop. Singura persoană care a intervenit a fost o bătrână care a început să strige şi doi angajaţi cărora ţin să le mulţumesc, care s-au luat după el.

Locul în care a avut loc agresiunea nu este unul ferit. În apropiere se afla o stație de taximetre și mai multe magazine.

Femeia atacată, angajată a primăriei din Arad, a sunat singură la 112 ca să ceară ajutor. A fost dusă la spital cu numeroase fracturi.

Simina Roz,purtător de cuvânt, Spitalul Judeţean Arad: Femeia a ajuns cu politraumatisme și suferise fractura de sold și bazin a fost operată iar acum se afla sub supraveghere

Soțul femeii spune că nici un echipaj de poliție nu a intervenit minute în șir de după apelul la 112.

Soţul femeii agresate: Nu cunosc motivul. Nu cunosc persoana respectivă dar e cunoscută pentru mai multe antecedente vânzătorii de aici îl cunosc.

Bătăușul este un recidivist, cunoscut în zona. A fost condamnat în 2019 pentru tălhărie și distrugere, dar a fost eliberat condiționat în luna ianuarie.

Claudia Iuga, purtător de cuvânt, IPJ Arad: Bărbatul de 36 de ani din Arad a fost reținut de polițiști pentru 24 ore pe numele lui și apoi s-a dispus arest preventiv pentru 30 de zile pentru vătămare corporală

Femeia agresată va rămâne în spital câteva săptămâni, dar va avea nevoie de mai multe luni de recuperare.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite