O femeie din Brazilia a fost prinsă pe Aeroportul Otopeni cu aproximativ 1 kg de cocaină ingerată în stomac

Droguri. Cocaină
Droguri. Cocaină
18 februarie 2022, 15:06

Potrivit unui comunicat al DIICOT citat de Agerpres, pe 14 februarie, femeia s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă şi, în urma controalelor dar şi a analizelor de risc efectuate de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali, a rezultat suspiciunea că aceasta a ingerat droguri în vederea introducerii acestora pe teritoriul României.

În acest context, femeia a fost transportată la un spital unde, în perioada 15 – 17 februarie, a eliminat cantitatea totală de aproximativ 1 kilogram de substanţă vâscoasă ce conţinea cocaină.

În cursul zilei de vineri, femeia va fi prezentată Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul ofiţerilor din cadrul IGPF – Centrul de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei Aeroporturi Bucureşti – Otopeni, al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi al lucrătorilor din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor – Biroul Vamal de Frontieră Aeroport Otopeni Călători.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite