O femeie din București a fost ucisă de un câine pe care îl îngrijea de patru luni
20 Februarie 2023, 14:35 (actualizat 20 Februarie 2023, 18:38)
(actualizat 20 Februarie 2023, 18:38) | Știrile TVR

O femeie din București a fost omorâtă de un câine de talie mare, în curtea casei unde stătaea patrupedul. Potrivit primelor informații, victima, în vârstă de 53 de ani, se dusese să-i dea de mâncare cainelui pe care îl luase în îngrijire în urmă cu patru luni. Patrupedul aparținea tatălui femeii și a fost adoptat de la ASPA.

Conform unui comunicat a Poliției București ”la data de 20.02.2023. ora 11.30, Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în curtea unui imobil, din Sectorul 3, o femeie este mușcată de un câine”.

Polițiștii au sosit la fața locului și au găsit-o pe victimă căzută în curtea imobilului, în stare de inconștiență, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare.

Agresiunea asupra femeii de 53 de ani a fost observată de doi vecini.

De asemenea, s-a stabilit faptul că victima venise la imobilul în care se afla câinele pentru a-l hrăni. Câinele a fost luat în îngrijire în urmă cu 4 luni. Echipajul medical prezent la fața locului a constatat decesul femeii”, mai transmit polițiștii.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul și pentru luarea măsurilor legale.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.