O învățătoare a obținut tablete pentru toți elevii ei. Femeia a mers la fiecare acasă și i-a învățat cum să le folosească

27 aprilie 2020, 18:15

În martie, când au început cursurile online, un singur elev din clasa a II-a de la școala din Eșelnița avea tabletă. Unii dintre colegii săi nu aveau nici măcar telefoane proprii. Așa că pentru ei era imposibil să continue orele de acasă. Ca să le poată preda, învățătoarea a reușit să găsească tablete conectate la internet pentru toți elevii.

Mai mult de jumătate dintre elevii din clasa Elisabetei Păcuraru provin din familii defavorizate. Învățătoarea a mers la fiecare acasă și i-a învățat cum să folosească tabletele. Copiii s-au adaptat repede la școala online.

Învățătoarea a primit o parte dintre tablete cu ajutorul unei fundații, iar pe celelalte le-a cumpărat și de la un antreprenor, printr-o strângere de fonduri.

Tabletele sunt cu atât mai folositoare acum cu cât eleviii nu se mai întorc la școală până în septembrie, iar mediile se vor încheia doar pe baza cursurilor desfășurate online.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite