ONE NIGHT GALLERY | Expoziție de new media art la Grădina TVR Moliere. Evenimentul va avea loc diseară, de la ora 20.00, şi va marca 65 de ani de la prima transmisiune a Televiziunii Române
11 August 2021, 09:24 (actualizat 11 August 2021, 11:25)
(actualizat 11 August 2021, 11:25) | Știrile TVR

O expoziție de new media art va marca diseară, de la ora 20.00,  65 de ani de la prima transmisiune a Televiziunii Române. A 16-a ediție One Night Gallery va avea loc la Grădina TVR Moliere și va prezenta instalațiile de new media art realizate de studioul RIZI.

Studioul din Moliere, primul sediul al Televiziunii Române şi actuala Casă de Producție TVR, este un amestec de natură și viață urbană, care amintește de modul în care tehnologia a evoluat de-a lungul timpului și rolul pe care îl are că mediu de creație și ca modalitate de păstrare și arhivare a produselor artistice și culturale.

În cadrul expoziției vor fi prezentate fragmente din piesele de teatru realizate de Casa de Producție a Televiziunii Române.

Această ediție One Night Gallery va da startul unei serii de expoziții care vor avea loc în toată țara şi va adăuga alte 3 orașe în itinerariul său până la finalul anului.