Opt persoane au fost reținute în urma unui scandal în comuna gălățeană Barcea

Mașină de poliție
Mașină de poliție
23 aprilie 2020, 11:43

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti au fost sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din comuna Barcea, sat Podoleni, are loc o altercaţie între mai multe persoane. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, procedând imediat la aplanarea conflictului care era în curs de desfăşurare. Din cercetările efectuate ulterior, s-a stabilit că, pe fondul unei neîntelegeri mai vechi, membrii a trei familii, din localitate, s-ar fi încăierat, folosind pietre şi alte obiecte contondente şi provocând, în acest context, avarierea a două autoturisme, precum şi distrugerea unui gard din plăci de beton”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Potrivit IPJ, poliţiştii au întocmit dosar penal, având ca obiect comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, violare de domiciliu, ameninţare şi lovire sau alte violenţe.

Opt persoane, cu vârste cuprinse între 14 şi 55 de ani, au fost reţinute, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul zilei să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite