Atac dur al lui Ludovic Orban la adresa președintelui Klaus Iohannis și a lui Florin Cîțu. ”Solicit public demisia lui Florin Cîțu din funcția de președinte al PNL”

Ludovic Orban
Ludovic Orban
20 octombrie 2021, 13:26

Ludovic Orban a lansat un atac dur și la adresa președintelui Klaus Iohannis pe care în consideră vinovat de criza politică și îl acuză că își impune dorințele proprii, contrare interesului public.

„Sigur că astăzi ar fi foarte potrivit să cer şi demisia preşedintelui Iohannis, dar nu o fac, pentru că ştiu că o fac degeaba. Îl somez în schimb public să îşi aducă aminte că este preşedintele României, să înceteze bătaia de joc la adresa cetăţenilor români, să renunţe la răfuielile politice meschine, să renunţe la ambiţia bolnavă de a-şi impune o voinţă bolnavă, contrară intereselor fundamentale ale României, să înceteze să mai tuteleze şi să impună decizii conducerii PNL, contrare interesului public şi interesului de a depăşi această criză. (…) Nu mi-am schimbat punctul de vedere cu privire la cea mai bună soluţie, cea mai onorabilă şi cea rezonabilă pentru România. Cred că refacerea coaliţiei ar putea fi această soluţie”, a mai spus Ludovic Orban.

Referitor la Florin Cîțu, Ludovic Orban spune că a demonstrat că nu are nicio urmă de responsabilitate”. ”Cîtu este o frână evidentă în calea unor negocieri”, consideră Ludovic Orban.

Fostul lider PNL a mai declarat că va pleca din PNL, dacă Florin Cîțu rămâne în fruntea partidului.

Drumurile mele se despart de PNL, dacă Florin Cîtu nu se duce acasă și dacă actuala conducere nu se oprește să respecte ordinele de la Cotroceni

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite