Pachete misterioase trimise în SUA. Autoritățile au lansat un avertisment asupra riscului unor amenințări pentru mediu, culturi sau animale
30 Iulie 2020, 14:44
(actualizat 30 Iulie 2020, 15:09)

Alertă în statul american Michigan după ce mai multe persoane au primit pachete misterioase din China sau din alte țări. Unii le-au deschis, iar înăuntru au găsit semințe pentru diverse plante.

Nu se știe cine a trimis pachetele și nimeni nu a comandat semințele. Autoritățile au atras atenția că plicurile sunt de culoare albă, iar pe ele scrie că înăuntru sunt bijuterii. Departamentul pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală a lansat un avertisment că există riscul unor amenințări pentru mediu, culturi sau animale.

Nancy Profant a găsit în cutia poștală un mic colet expediat din Uzbekistan. Nancy a văzut anterior un avertisment pe rețelele de socializare și a anunțat imediat autoritățile care au sfătuit-o să nu îl arunce, să nu îl deschidă și să nu planteze semințele.

Administrația statului Michigan pregătește un regulament special deoarece există teama că semințele misterioase ar putea transmite boli oamenilor, plantelor sau animalelor.