Pacientul 37, în direct la TVR: Nu mi-a contactat nimeni familia. Nu a venit nimeni să îmi spună ce tratament voi urma. Am doar un covrig de trei zile

12 martie 2020, 10:05

După trei zile, Goga a început să prezinte simptomele infecției: frisoane, febră, și tuse. A ajuns la spital, unde a fost testat pozitiv la COVID -19.

Fostul director juridic al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere este internat și tratat la Spitalul Victor Babes din Capitală.

Alin Goga a povestit în direct la TVR  cum a aflat că este infectat dar și despre condițiile internării lui. El spune că familia lui nu a fost contactată și nici informată în niciun fel.

Eu le-am spus să rămână în izolare, dar au nevoie de tot felul de lucruri. Trebuie să știu dacă are voie cineva să le aducă alimentele, cum le lasă. Nimeni nu a luat legătura cu mine. Nu a venit nimeni să îmi spună ce tratament voi urma. Am primit doar niște nurofen și paracetamol. Vreți să vă spun ca am doar un covrig de trei zile? Nici apă? Nu mi-a spus nimeni: asta nu ai voie să mănânci, asta nu (…), a povestit Alin Goga.

Stirile TVR a făcut o solicitare scrisă pentru un punct de vedere din partea Spitalului Victor Babeș și așteaptă răspuns.


Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

România, la un pas de epidemie de gripă

Permafrost arctic

Viruși ”Zombie”, vechi de aproape 50.000 de ani, readuși la viață în Siberia