Pandemia schimbă tradițiile Casei Regale britanice

21 septembrie 2020, 08:55

De obicei, toamna agenda cuplului regal este foarte încărcată. Marchează întoarcerea din Scoția și începerea pregătirilor pentru Crăciun. Regina are 94 de ani, iar ducele de Edinburgh a împlinit 99 de ani.

O țintă sigură pentru noul coronavirus așa că amândoi au stat mai mult izolați, pe domeniul Windsor. Acolo au avut loc într-un cadru extrem de restrâns și aniversările celor doi. Când Marea Britanie a ieșit din carantină, cuplul regal a plecat la castelul Balmoral , din Scoția.

”De obicei, Regina stă în Balmoral până în a două săptămână din octombrie. Abia atunci se întoarce la Palatul Buckingham. De obicei, Philip vine mai devreme şi se duce la Wood Farm, dar în acest caz, ea îl va însoţi pe Philip la Wood Farm care este pe proprietatea Sandringham unde Regina are caii”, spune Ingrid Seward, biograf regal.

Biografii reginei cred că numărul din ce în ce mai mare de infectari din ultimele săptămâni a determinat această schimbare a planurilor. Totuși, Casă regală a anunță că Elisabeta a două se va întoarce la Londra în octombrie , că de obicei.

Suverana Marii Britanii se va ocupă de treburile curente, dar audiențele vor fi suspendate. Nici Crăciunul nu este clar cum va fi sărbătorit anul acesta la Palat, dar această este o necunoscută pentru toți creștinii de pe planetă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă